'From the root to the fruit '

MIKE'S GYM Fitness & Cardio

Naast de reguliere vechtsporten heeft Mike's gym ook andere lessen die gericht zijn op fitness en cardio.

Combat
Combat is een krachtige cardio workout. Het is een sport waarbij het benodigde energie level hoog ligt en het is geïnspireerd door vechtkunsten als karate, boksen, taekwondo, tai chi en muay thai. Op het ritme van opzwepende muziek worden oefeningen uitgevoerd die bestaan uit diverse combinaties van vechttechnieken. Het is een pittige vorm van cardio fitness waarbij je veel calorieën verbrand en je je conditie kan verbeteren.

Pump
Pump is de snelste manier om je conditie te verbeteren en om lichaamsvet te verbranden. Je traint je spieren met gewichten. De bewegingen zijn simpel en je ontwikkelt snel meer kracht.

Shape
Shape is een soort aerobic waarbij de buik, bil en been spieren worden verstevigd en sterker worden door diverse oefeningen. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende materialen zoals gewichtjes, elastieken en de step.

Circuittraining
Circuittraining is een pittige work-out waarin cardio en spierverstevigende oefeningen met elkaar worden gecombineerd.

TRX
TRX suspension training is een nieuwe trainingsvorm waarbij gebruik wordt gemaakt van een band met twee handvatten. Doordat de TRX suspension trainer wordt opgehangen, kan men vele verschillende fitnessoefeningen uitvoeren waarbij (een deel van) het lichaamsgewicht als weerstand wordt gebruikt.

Kettlebell training
Een ‘Kettlebell’, ook wel ‘Ball Of Strength’ of ‘Girya’ genoemd, is een traditioneel Russische trainingstool. Het ziet eruit als een metalen kanonskogel met een handvat. Het is het ultieme trainingsapparaat voor fysieke training.

Mike's Gym Latest Video's

Enfusion Reality 6 Contender Rodrigo
01Enfusion...
Recap One More
02Recap One More
Taito vs Ilias Bulaid
03Taito vs Ilias...
Lahoucine Idouche vs Sergeï Adamchuk
04Lahoucine...
Chris Baya vs Hamza Madani
05Chris Baya vs...
Interview Fabio Kwasi
06Interview...
Fight RightMike’s gym is in het bezit van een Fight Right keurmerk. Dit keurmerk waarborgt en onderstreept dat de vereniging en trainers verantwoord, pedagogisch en veilig omgaan met vechtsport. Sebastiaan Munter, van het Nederlands Instituut voor Vechtsport en Maatschappij (NIVM) overhandigde het keurmerk aan Mike Passenier en Danny Delvers. Danny is naast trainer ook combinatiefunctionaris van de Dienst Maatschappelijke Ontwikkeling van de gemeente Amsterdam.
Algemene Voorwaarden Mike's Gym