'A gentleman will walk but never run! '

MIKE'S GYM Judo

Over Judo


Judo is een van oorsprong Japanse zelfverdedigingskunst, die rond 1882 werd ontworpen door Jigoro Kano. Het woord betekent 'zachte weg', waarbij het woordje do (weg) verwant is aan tao en naast de betekenis 'manier' ook de connotatie heeft van 'levenspad'. Een beoefenaar van het judo heet een judoka. Judo is een sport die wereldwijd beoefend wordt en tevens een olympische sport is.


Trainers


Naam: Brian Frowyn


Brian Frowyn is 20 jaar en woonachtig in Nieuwegein. Hij is begonnen met Judo en Jiu Jitsu in 2001 bij CombySport in Nieuwegein. Hij begon als recreant maar was al snel duidelijk dat hij goed kon judoën en begon hij met wedstrijdjes op lokaal niveau. Al snel deed hij mee aan officiele toernooien georganiseerd door de Judo Bond.

Hij heeft diverse toernooien op zijn naam geschreven in Jiu Jitsu en Judo. Jiu Jitsu in zijn traditionele vorm is zoals weinig mensen misschien weten de oorsprong van het hedendaagse Karate en Judo.
 
Brian is een bekende naam binnen het Jiu Jitsu en heeft in diverse Nederlandse team gezeten de afgelopen 7 jaar. Hij is in bezit van zwarte banden in Jiu Jitsu en Judo en heeft ook zijn diploma's van de Judo Bond voor lesgeven in Judo en Jiu Jitsu. Verder heeft hij ook een diploma als zwemleraar en niet onbelangrijk een EHBO diploma en heeft dus veel ervaring in het coachen van jeugd.

Momenteel doet hij een opleiding tot sport en beweging coordinator aan het ROC in Hilversum en zijn specialisatie is daarbij, vechtsport.


 
Invaller:

Naam: David Lefevere

Bij afwezigheid van Brian Frowyn zal David Lefevere de lessen overnemen. David is zelf een zeer ervaren judoka met veel ervaring als leraar en als beoefenaar. Hij is betrokken geweest bij Beter Judo Amsterdam/ Katastrof Amsterdam waar hij deel uitmaakte van een katateam die demo's verzorgde. Hij is 1e dan Kyu (zwarte band) die hij heeft behaaldt in Januari 2014 en daarvoor clubzwart sinds 2010. Hij kwam uit in de klasse -81kg of -90kg en is lid van het nederlandse selectie sinds 2011.

Erelijst:

3 x Nederlandse kampioen 2010,2013,2014
3 x Midden Nederland kampioen 2011,2012,2013
4 x Kampioen van Noord Holland 2010,2011,2012,2013,
Nederlandse kampioen teams 2010.
Winnaar Internationale Deutsche meisterschaften 2011
1ste plaats Schottish open 2011
Open Europees kampioen Kata in de stijlen Nage no Kata en katame no kata 2014

 Mike's Gym Latest Video's

Enfusion Reality 6 Contender Rodrigo
01Enfusion...
Recap One More
02Recap One More
Taito vs Ilias Bulaid
03Taito vs Ilias...
Lahoucine Idouche vs Sergeï Adamchuk
04Lahoucine...
Chris Baya vs Hamza Madani
05Chris Baya vs...
Interview Fabio Kwasi
06Interview...
Fight RightMike’s gym is in het bezit van een Fight Right keurmerk. Dit keurmerk waarborgt en onderstreept dat de vereniging en trainers verantwoord, pedagogisch en veilig omgaan met vechtsport. Sebastiaan Munter, van het Nederlands Instituut voor Vechtsport en Maatschappij (NIVM) overhandigde het keurmerk aan Mike Passenier en Danny Delvers. Danny is naast trainer ook combinatiefunctionaris van de Dienst Maatschappelijke Ontwikkeling van de gemeente Amsterdam.
Algemene Voorwaarden Mike's Gym