'Bruut tot de laatste minuut '

MIKE'S GYM Trainingskamp

Kickboksarrangementen
Sinds 2009 is het voor vechters vanuit de hele wereld mogelijk om te ervaren hoe het is om door Mike Passenier getraind te worden en samen te trainen met onze K1 vechters. Mike’s Gym biedt kickboksarrangementen aan waarbij dagelijks zeer intensief getraind wordt. Daarnaast biedt Mikes Gym huisvesting voor de periode dat de vechters deelnemen aan de arangementen. De kamers zijn voorzien van een bed, kast en tv.

 

Voor meer informatie hierover kunt u uiteraard contact met ons opnemen door een mail te sturen naar mikegym567@gmail.com 

Mike’s Gym provides an intensive trainings program from Januari till December. The whole year we prepare fighters for the best shows worldwide.
We try to achieve the goals you want through this program. It’s hard and might be different but it will take you to your next level.

 

You can be a part of this as a professional fighter or as a starter. It is helpful but not necessary to speak English.
Do you want more information about this trainingscamp email to mikegym567@gmail.com

Mike's Gym Latest Video's

Enfusion Reality 6 Contender Rodrigo
01Enfusion...
Recap One More
02Recap One More
Taito vs Ilias Bulaid
03Taito vs Ilias...
Lahoucine Idouche vs Sergeï Adamchuk
04Lahoucine...
Chris Baya vs Hamza Madani
05Chris Baya vs...
Interview Fabio Kwasi
06Interview...
Fight RightMike’s gym is in het bezit van een Fight Right keurmerk. Dit keurmerk waarborgt en onderstreept dat de vereniging en trainers verantwoord, pedagogisch en veilig omgaan met vechtsport. Sebastiaan Munter, van het Nederlands Instituut voor Vechtsport en Maatschappij (NIVM) overhandigde het keurmerk aan Mike Passenier en Danny Delvers. Danny is naast trainer ook combinatiefunctionaris van de Dienst Maatschappelijke Ontwikkeling van de gemeente Amsterdam.
Algemene Voorwaarden Mike's Gym